Apoteket i Sätra Brunn

HÖGRE KUNSKAP
- är det som du inte kan förstå att du förstår.
- är det du inte kan ta på, men ändå tar på.
- är det du inte med ord kan beskriva, men ändå beskrivs med ord.

Det Jordningslakan vi har valt att sälja är Evolution Silver Sheet eftersom att vi anser att de har den bästa kvalitén. 
Priset för lakan med jordstav och alla nödvändiga kopplingar är 2348 kr.

Vi lagerför ett universallakan 100 x 330 cm som passar alla typer av sängar. 
För enkelsäng bäddar du in lakanet längs efter sägen och i en dubbelsäng bäddar du in det tvärs över i höjd med axlarna. 

Det absolut bästa sättet att jorda produkterna är att använda jordstaven. Dra ut ledningen genom närmsta fönster och sätt jordstaven i marken, helst där det är fuktigt, ca 25 cm ut från husväggen. Finns det risk för att barn skall dra loss ledningen från staven eller att folk kan snubbla över den så gräv ner både stav och ledning en bit under marken.

Bor man högt upp och det är svårt att fästa ledningen från en jordstav i marken kan man använda vattenledningsröret till kökskranen, badrumskranen eller vattenburet element. Vi säljer en speciell jordklämma man monterar permanent på röret. Om du vill ha jordklämma behöver du mäta omkretsen på röret för att få rätt storlek.

Man kan koppla väldigt många produkter till samma jordstav. Elektronerna flödar från marken in i de som är jordade så länge det finns en potentialskillnad och det gör det alltid när vi är ojordade. 

Der är viktigt att marken är fuktig där staven sitter så har vi en långvarig sommartorka kan man hälla en kanna vatten där jordstaven sitter. Det spelar ingen roll om det är jord eller grus, det är fukten och mineralerna som leder.


Sven Lindbloms foto.
Detta är ett lakan med 50% ren silvertråd och 50% tencel som framställs av hållbart odlad eukalyptus. Silvertråden är tillverkad av 99,99% rent silver.

Evolution jordningslakan lägger man UNDER sitt ordinarie underlakan och då kan ni använda pyjamas eller nattlinne. De tvättas vid 40 grader i milt, flytande kulörtvättmedel endast. Använder ni ett underlakan över så rekommenderar vi tvätt var tredje månad.