Vandra och börja din inre resa här!

Sant Elm, Mallorca 

Vi lyfter mot varmare breddgrader och landar i en underbar miljö vid Mallorcas fantastiska sandstränder. Mallorca har hissnande natur med berg och djupa dalar. Här får du tid att hitta ditt inre lugn och finna styrkan i att vara i nuet. Andas och njut med avslappning i solnedgången och minska din stress. Njut av vandring och eftertanke.

 

Följ med oss till populära Mallorca. Här får du en härlig upplevelse av hissnande natur och välgörande vandring med utsikt över det vanliga. Här kan du slappna av och träna på att hantera stressen i vardagen genom Medveten andning. Resan ger dig verktygen att få ett större lugn och minskad stress.

 

BOENDE

Vi bor på Don Camilo, ett 4 stjärnigt lägenhetshotell med saltvattenpool. Hotellet har ett fantastiskt läge vid havet med endast 2 minuters promenad till stranden.Don Camilo ligger i Sant Elm, en pittoresk fiskeby där de som gillar att vandra samlas, här finns även några butiker, barer och restauranger. Alla lägenheter och studios har eget pentry och rymlig terass med fantastisk utsikt över bukten utanför Sant Elm. Vi har bokat 4 studios med 2 enkelsängar vardera. Först till kvarn gäller!

 

 

 

VAD HÄNDER UNDER VECKAN?

Vi startar dagarna med andningspromenader och därefter njuter vi av härlig frukostbuffe' tillsammans.

Under veckan testar vi olika vandringsleder runt omkring St Elm. Om vädret tillåter tar vi båten ut till naturreservatet Dragonera, där tar vi oss upp på toppen och får en fantastisk utsikt över medelhavet och ANDAS in den friska havsluften.

 

Det är inte bara viktig ATT vi andas utan också HUR vi andas. 

Hur andas du egentligen? Andas du med öppen mun? Harklar du dig ofta? Andas du snabbt? Har du en ytlig bröstandning?  Har du högt blodtryck? Är du ofta stressad? Hur är din sömn? Snarkar du? Har du låg energi, känner rädsla eller uppgivenhet? Ja frågorna är många......

Visste du att något så enkelt som andningen kan påverka varje liten del av ditt liv. Andningen är det kraftfullaste verktyget för att sänka din inre stress. Andningen har stor påverkan på ditt liv och välmående.

I work shops/föreläsningar om Medveten andning får du kunskap om andningens betydelse och enkla övningar som förbättrar ditt välmående. Lär känna dig själv med medvetenhetstrappan och förbättra din andning med en uppstart av ett 28 dagars träningsschema för medveten andningsträning. Du får testa och komma igång med din andningsträning under veckan och därefter fortsätta när du kommer hem. När du gjort ditt andningsschema klart efter 28 dagar, gör vi en återkoppling på din upplevelse och ditt välmående.

 

Vandringarna ska ge dig ett lugn i kroppen och tid för reflektioner. Under vandringen har du möjlighet att praktiserar de andningsövningar vi lärt oss. Du kommer även att få tillfälle att prova på att vandra med en reflexator- andningstränaren som ger ett motstånd på utandning och tränar dina mag-andningsmuskler som i sin tur ger en mer rytmisk och djupare andning. När du pressar ut luften förlängs utandningen och förmågan att gå ned i varv ökar. Självklart finns det även tid för egna upptäcktsfärder eller den aktivitet du känner för under veckan.

 

Du hänger väl med?

FAKTA

Ta med till vandringen: En lätt ryggsäck, bra skor att vandra i och en hatt eller keps. Vi väljer vandringsleder efter gruppens förmåga.

 

Vi ger tips på små fina restauranger med härlig mat från havet, trevlig underhållning och underbar utsikt över St Elm bukten.

 

När du anländer får du en personlig gåva som du kan njuta av under veckan. Om du bokar resan senast ............får du en extra present. Begränsat antal platser!

 

 

 

 

 

 I RESAN INGÅR

Direktflyg t o r Arlanda- Stockholm/Palma- Mallorca inkl flygskatter

Boende på Don Camilio, 4 stjärnigt lägenhetshotell

Transfer till/från hotellet

7 frukostar med frukostbuffe' 

Middagbuffe' sista kvällen

Workshop / Föreläsningar 

Ett andningskit som innehåller medvetenhetstrappan, 28 dagars medveten andningsträning,

reflexator, tejp och litteratur

Vandring på olika leder i St Elm

Vandring på naturreservatet Dragonera (om vädret tillåter)

Båt till Dragonera t o r

Tid för egna upplevelser

 

 

ANMÄLAN OCH INBETALNING

Mallorca har blivit mycket populärt resemål och priserna har ökat markant. För att få det pris vi erbjuder ska du boka din resa i tid,  senaste datum för bokning ser du nedan.

 

Bokningen sker via mail eller telefon. Då vi fått din anmälan/bokning ger vi dig resterande information. Bindande anmälan.

 

Vi behöver ha din bokning senast ............

 

Nästa resa blir i oktober 2018.

 

 

 

Pris:  pris kommer inom kort 

 

Bokningsavgift:                             betalas senast ........återkommer med datum

 

Resterande belopp:                  kr       betalas senast ........återkommer med datum

Bokningen är bindande. Vid avbokning betalas inte anmälningsavgiften åter. Vi förbehåller oss rätten att avboka resan vid för få anmälningar och givetvis betalar vi tillbaka anmälnngsavgifter då. Egen reseförsäkring via din hemförsäkring krävs och eget sjukförsäkringskort för EU, som du beställer via försäkringskassan.

 

Är du intresserad? Vill du veta mer?  Ring så berättar vi mer 073-669 22 04 eller info@halsoguiden.net