Vandra och börja din inre resa här!

Sant Elm, Mallorca  Kommande resa 13 oktober 2018

Vi lyfter mot varmare breddgrader och landar i en underbar miljö vid Mallorcas fantastiska sandstränder. Mallorca har hissnande natur med berg och djupa dalar. Här får du tid att hitta ditt inre lugn och finna styrkan i att vara i nuet. Andas och njut med avslappning i solnedgången och minska din stress. Njut av vandring och eftertanke.

 

Följ med oss till populära Mallorca. Här får du en härlig upplevelse av hissnande natur och välgörande vandring med utsikt över det vanliga. Här kan du slappna av och träna på att hantera stressen i vardagen genom andningsövningar och muskelavslappningar. Resan ger dig verktygen att få ett större lugn och minskad stress.

 

BOENDE

Vi bor på Don Camilo, ett 4 stjärnigt lägenhetshotell med saltvattenpool. Hotellet har ett fantastiskt läge vid havet med endast 2 minuters promenad till stranden.Don Camilo ligger i Sant Elm, en pittoresk fiskeby där de som gillar att vandra samlas, här finns även några butiker, barer och restauranger. Alla lägenheter och studios har eget pentry och rymlig terass med fantastisk utsikt över bukten utanför Sant Elm. Vi har bokat 4 studios med 2 enkelsängar vardera. Först till kvarn gäller!

 

 

UNDER VECKAN

Vi startar dagarna med medveten andning, mentala och muskulära övningar och därefter njuter vi av härlig frukostbuffe' tillsammans.

Under veckan testar vi olika vandringsleder runt omkring i St Elm.Vi besöker naturreservatet Dragonera där vi tar oss upp på toppen och får en fantastisk utsikt över medelhavet.

 

I work shops/föreläsningar om Medveten andning och Hälsa & Välbefinnande får du kunskap om andningens/kostens betydelse och några enkla övningar/tips som förbättrar ditt välmående.

 

Vandringarna vi gör tillsammans ska ge dig ett lugn i kroppen och tid för reflektioner. Under vandringen har du möjlighet att praktiserar de andningsövningar vi lärt oss. Du kommer även att få tillfälle att måla och skapa din egen tavla med den fantastiska utsikten. Självklart finns det tid för egna upptäcktfärder eller den aktivitet du känner för under veckan.

 

Du hänger väl med?

FAKTA

Ta med till vandringen: En lätt ryggsäck, bra skor att vandra i och en hatt eller keps. Vi väljer vandringsleder efter gruppens förmåga.

 

Vi ger tips på små fina restauranger med härlig mat från havet, trevlig underhållning och underbar utsikt över St Elm bukten.

 

När du anländer får du en personlig gåva som du kan njuta av under veckan. Om du bokar resan senast ............får du en extra present. Begränsat antal platser!

 

 

 

 

 

I RESAN INGÅR

Direktflyg t o r Arlanda- Stockholm/Palma- Mallorca inkl flygskatter

Boende på Don Camilio, 4 stjärnigt lägenhetshotell

Transfer till/från hotellet

7 frukostar med frukostbuffe' 

Middagbuffe' sista kvällen

Workshop / Föreläsningar

Vandring på olika leder i St Elm

Vandring på naturreservatet Dragonera

Båt till Dragonera t o r

Material till planerade aktiviteter

Tid för egna upplevelser

 

 

 

ANMÄLAN OCH INBETALNING

Mallorca har blivit mycket populärt resemål och priserna har ökat markant. För att få det pris vi erbjuder ska du boka din resa i tid,  senaste datum för bokning ser du nedan.

 

Bokningen sker via mail eller telefon. Då vi fått din anmälan/bokning ger vi dig resterande information. Bindande anmälan.

 

Vi behöver ha din bokning senast ............

 

Nästa resa blir i oktober 2018.

 

 

 

Pris:  pris kommer inom kort 

 

Bokningsavgift:                             betalas senast ........återkommer med datum

 

Resterande belopp:                  kr       betalas senast ........återkommer med datum

Bokningen är bindande. Vid avbokning betalas inte anmälningsavgiften åter. Vi förbehåller oss rätten att avboka resan vid för få anmälningar och givetvis betalar vi tillbaka anmälnngsavgifter då. Egen reseförsäkring via din hemförsäkring krävs och eget sjukförsäkringskort för EU, som du beställer via försäkringskassan.

 

Är du intresserad? Vill du veta mer?  Ring så berättar vi mer 073-669 22 04 eller info@halsoguiden.net