Referenser

Några ord från Hälsoguidens kunder

 

En kursdeltagare från kursen Läkande kost som var i våras vid PRO folkhögskola i Gysinge ringde mig och berättade något roligt. Birgitta 75 år hade besvär med högt blodtryck och höga kolesterolvärden och åt läkemedel för det. Hon nappade på de tips om kostens betydelse för bättre hälsa som förmedlades under kursen. Efter kursen ändrade hon sin kosthållning radikalt. Idag har hon blivit friskförklarad av sin läkare och alla läkemedel har tagits bort. Med enkla medel kan man få sin hälsa på topp. Tack Birgitta Mildton för ditt samtal, det var roligt att höra om din historia och att din hälsa är bra och att tipsen gjorde susen.  / Birgitta Mildton december 2014 gm Carina

 

Halloj! Rosita heter jag och är 44 år och fyrabarns mamma. Blev sjuk för fem år sen, smärta i hela kroppen och även depression på det. Tål inte smärtlindrande, såg ingen framtid. I januari 2014 bestämde jag mig. Jag behöver göra något radikalt och kontaktade Carina, som inte tvekade. Hennes fantastiska stöd och tro på mig, woaw säger jag bara. Hon visste precis vad jag behövde ändra på vad gäller kosten. Hon är ett uppslagsverk när det gäller hälsa. Funkar inte det ena så kommer hon med något annat. Från att inte kunnat tränat alls, så tränar jag hårda pass två ggr/vecka och rör mig varje dag. Träningen är aldrig tråkig. Varierande och allsidig. Hon pushar, förmanar, hejar på och det bästa av allt hon säger vad hon tycker, håller inte inne med något. Vi är ett team. Sist men inte minst hennes tro på mig! Hon har lyckats med det som sjukvården inte lyckats med på fem år. Gett mig tron på framtiden och ett värdigt liv. Idag är jag 22 kg lättare och bäst av allt har jag halverat smärtan i kroppen.

Rosita Löfgren 26/9 2014

 

Äntligen!! kommer dagen i månaden när jag kliver in genom dörren till Carina och möts av ett glatt leende och frågan, hur är läget? Känner genast lugnet spridas i kroppen, blir omhändertagen och inspirerad....    

Ulla Eriksson

 

Hälsoguiden är en oas i Östervåla. Behaglig stämning, avslappnande musik och trevligt kunnigt bemötande är precis vad en stressad människa behöver.

Elisabeth Andersson

 

Jag har gått på behandling hos Carina i flera år. Regelbunden massage av axlar och nacke hjälper mig att klara mitt arbete. Ett plus för den lugna och avslappnande miljön.

Maria Fabrelius

 

Har psoriasis på foten som svider och kliar. Ibland är det så svårt att ha skor på sig. Efter ett par behandlingar med dr fish är huden så gott som hel, klåda och smärta borta! Nu kan jag ha skorna på och gå långa promenader igen.      

Yvonne