Hårmineralanalys

Hårmineralanalys & metabolisk typing

 

Näringsmedicin bygger på att kvarhålla eller återställa ett friskt hälsotillstånd. Obalans i vitamin och mineralbalansen kan störa kroppens funktioner. Vill du veta vilken balans du har så gör en analys på ditt hår.

 

Vad visar en hårmineralanalys?

 

Ämnesomsättningstyp: reltionen mellan kalcium och fosfor visar om du har en snabb eller långsam ämnesomsättning, det finns olika nivåer beroende på binjure- och sköldkörtelfunktion.

 

Binjurefunktion: Nivåerna mellan natrium och magnesium representerar binjurefunktionen.

 

Sköldkörtelfunktion: relationen mellan kalcium och kalium påvisar hur bra sköldkörtelfunktion du har. Detta tillsammans med binjurefunktionen är avgörande för den hormonella balansen och totala ämnesomsättningen i kroppen.

 

Vilka födoämnen som stöder ditt personliga behov och ämnesomsättnigstyp: Mineralstausen visar genom din näringsstatus tendenser till sjukdomar och gör det möjligt att påverka dessa med naturliga näringstillskott.

 

Du får ett individuellt kost och näringstillskott program som tillgodoser dina behov och ger en effetivare balansering och bra resultat.

 

Detta ingår i analysen: analystagning, en rapport på 10 sidor av din analys, 1 timmes genomgång av analysen som vi bokar vid 1:a tillfället. Kostnader för näringsskotten tillkommer.

 

Det går att beställa "Frågor och svar om hårmineralanalys" kostnadsfritt