Hälsokassen

Sätt lite guldkant på tillvaron!

 

Hälsokassen innehåller speciellt utvalda produkter som är ekologiska, utan kemiska tillsatser och därmed hälsosammare. Vissa produkter är från lokala företag.

Pris och innehåll förändras beroende på årstid och tillgång av produkter. Kassen kommer att lanseras med olika innehåll      

5 ggr/år i- februari, april, juni, september och december. 

Hälsokassen finns att köpa i Östervåla, kan även skickas om så önskas. Meddela då via kontaktsidan, betalning sker då i

förskott på bg 5504-4911

 

2014 juni/juli/augusti: kassen innehåller ett recept och ingredienser till ett gott hårt bröd. medföljande kokosolja tillsätter du i brödet och mandelpastan använder du som pålägg. Det du behöver tillsätta själv är ägg. Mjölk och glutenfritt. Supergott!

september/oktober/november: BOOSTA DITT IMMUNFÖRSVAR med vitlök från Ramsjö gård, honung från Holm och ett recept på en förkylningskur från mormor Ida

2014 december/januari: Delikatesser till advent & jul. En underbar glögg som är lagrad......

2015 februari/mars: Ekologiska kroppsprodukter till din vintertötta hud. Du får en vetekudde i form av ett hjärta på köpet. Svarttvålen med eucalyptus- en 100% naturlig ekologisk pasta av en blandning olivolja och krossade oliver. Svarttvålen är extremt rik på A och E vitaminer. Använd medföljande skrubbvante och det blir en perfekt kroppspeeling.

CoVera är en ansikt-kroppskräm med naturlig doft av kokos. Den smörjer och ger huden näring med mjukgörande fettsyror. Är helt utan parabener och andra tillsatser. Krämen innehåller även sheasmör som är känd för sitt vårdande för naglar, hud och hår.​ Aloe Veran tillför fukt till huden. I kassen finns även en dubbelverkande fotfil som gör dina fötter mjuka och lena. Pris: 399 kr (värdet: 599kr) Begränsat antal kassar.

 

2015 april/maj: Bara nyttigheter i kassarna. Chiafrön med ett recept på en energidrink Chia Fresca som ger mycket energi. En energidrink att samla kraft och få bra återhämtning vid fysisk aktivitet eller att bara boosta immunförsvaret med.

Ekologisk kokosolja som du kan använda till mycket som t ex åtefukta huden, solskydd ( solskyddsfaktor 15), äta eller steka i, fixa munhälsan- oilpulling: ta 1 msk kokosolja, sila mellan tänderna och skölj runt i munnen ca 10-20 minuter. Spotta ut oljan som dragit åt sig massor av bakterier och annat. Upprepa dagligen och munhälsan blir på topp.

Pau D`Arco te av lapachobark är en tusenårig gammal skatt med fantastiska livskrafter full med mineraler. Barken används som te och ger kroppen en rejäl boost och utrensning . Pris 190 kr ( ord pris 210 kr) Begränsat antal kassar, först till kvarn.

 

2015 juni/juli: uppehåll med sommarkassen

 

2015 aug/sept: Nya ekologiska kroppsprodukter finns nu i vårt sortiment. Care of Gerd är ett företag i Lappland som tillverkar underbara ekologiska hud-och kroppsprodukter.Få med ett Lip balm vid köp av en kasse, värde 59 kr. 

I kassen finns Body shower en väldoftande body shower med härliga dofter av avocadoolja och eteriska oljor.LEMONGRASS -ger ökad koncentration och enegi.

Storsäljaren!! Deoderant unisex- helt fri från aliminium, parabener, alkohol.

Body lotion en skön mjukgörande kroppslotion för den torra huden med doft av citrus. Innehåller avocadoolja och shea-kakaosmör.Med lingonfröolja och eteriska oljor ger lotionen med de välgörande egenskaperna en fräsch och skön känsla.

co Lip balm har en bas av kakaosmör och kallpressade veg. oljor som jojobaoljan. Den både fuktar och återfuktar dina läppar mild doft och smak av vanilj.Lip balm får du på köpet (värde 59 kr) Pris:329 kr (ord pris 348 kr) Passa på! Begränsat antal kassar.

 

Vi gör uppehåll med Hälsokassen tillsvidare