Så bra blev Julmarknaden

Julmarknad 6 december 2009

Dagen bjöd på ganska milt väder för årstiden men som tur var uppehåll. Redan kl 8 på morgonen var det full fart på de 56 utställare som ivrigt ville komma in och ställa upp alla sina objekt till försäljning. Så många utställare har vi inte haft tidigare och Idrottshallen var i det närmaste full. Ute var det många utställare med mat, julgranar, kransar och Davids Tivoli riggade upp sina karuseller och stånd av olika slag.

Kl 10 slog vi upp portarna och de första besökarna hade nog köat för att vara först på plats. Kafét hade under Dagmars ledning bullat upp med pepparkakor, julmusik och kaffe samt dryck och det var det första som mötte besökarna. Därav rekordförsäljning så lussebullarna var slut redan vid ett-tiden. Dick gick runt bland utställarna som sålde hembakt bröd och försökte ragga upp mer bröd. Till slut löste det sig.

Brandkåren som så förtjänstfullt ställer upp och grillar korv fick också slut på sina varor tidigare än beräknat.

Det var enligt Gunnar 3 723 besökare som hade letat sig till årets julmarknad. Så många har vi inte haft tidigare. Av det kan man förstå att det är svårt att beräkna hur mycket det går åt år från år.

Vi försökte blanda utställarna så gott det gick så att man som besökare skulle få lite omväxling. Jag tror att vi lyckades ganska väl med det. Vi fick mycket uppskattning bland utställarna och att döma av antalet besökare så är vår julmarknad uppskattad.

Tack vare den stora uppskattning vi känner att vi får så återkommer vi självklart nästa år igen. Välkomna hälsar Fjärd100%.

image  image 

Tillbaka