Julmarknad

Julmarknad 6 dec mellan kl 10:00-15:00 i och utanför Fjärdhundraskolans idrottshall.

Ett 50-tal utställare som säljer hantverk av hög kvalitet, mycket som har med jul att göra, kransar, julgranar, smycken, kläder, vävda textilier, charkprodukter och rökt kött. Korv och kaffeförsäljning med hembakt bröd. Åk häst och vagn, rid en ponny eller ta en tur i karusellen från Davids Tivoli. Underhållning med dragspel och gitarr under dagen.

BjörklidenHus har sitt visningshus öppet på Stora vägen. Salong Jessica har drop-in klippning för stora och små och Lilla Lugnet har öppet och säljer heminredning, presenter och nostalgi.
Restaurang och pizzeria SG, mitt i samhället, sänker priserna på alla maträtter under dagen. De kör ut mat till utställare och besökare på julmarknaden. Öppet kl 10-22. Ring och beställ på 0171-916 00.

Fastighetsbyrån i Enköping deltar i julmarknaden och kommer att lotta ut hus under hela dagen. Och inte vilka hus som helst....

Möjlighet att prata ekonomi med Sparbanken i Enköping finns under dagen.

Fjärd100% tackar alla våra sponsorer: Sparbanken, Fastighetsbyrån, Mellersta Gård-villatomter, Josefssons Maskinuthyrning, Kulturförvaltningen, CLC Systems, Plåthuset, Sörfjord Assistans, Pizzeria Santorini, Bygg & Bo, Karlssons Bilservice, Restaurang & Pizzeria SG.
Kontakt: Tina Bergman 070-980 48 28.

                            Välkomna!

Tid: 10:00-15:00
Plats: Fjärdhundra
Arrangör: Fjärd100%
image  image  image

Tillbaka