Minnesanteckningar Fjärd100% 100125

Ola har gjort ett skissförslag på ny placering av avfallsåtervinningen. Efter diskussion var alla överens om att skicka in förslaget till kommunen. Det innebär att Genvägen förlängs mot Vångavägen och återvinningen placeras på båda sidor om den förlängda gatan.

Agnetas förslag till skylt "www.Fjardhundra.se" tyckte alla var mycket bra. Flera medlemmar kommer att hjälpas åt för att försöka få fram två skyltar. Dessa kommer att ställas på vagnar och placeras enligt senare förslag.

Campingplatsen diskuterades och några medlemmar kommer gemensamt att kontakta kommunen för att få fram markritningar. Eventuellt behövs också ritningar över badets byggnader för att avgöra om det går att utnyttja några lokaler där.

Fjärd100% vill ha fler aktiva och yngre medlemmar och allra helst ungdomar. Särskilt det föreslagna Allaktivitetshuset kommer att ge möjligheter för många fler aktiviteter. Men då blir det avgörande att vi alla kan samarbeta oavsett ålder och att de som har förslag också är villiga att hjälpa till med det praktiska.

Nästa ordinarie måndagsmöte år måndagen den 8 februari 2010 kl 18.30 i Malmgården.



Tillbaka