Minnesanteckningar Fjärd100% 091026

Enköpings kommun
Vi vill att Fjärdhundra ska vara klickbar på Enköpings kommuns hemsida så att de som går in där lätt kan se vad Fjärdhundra har att erbjuda då vi vet att många är intresserade av just Fjärdhundrabygden som en framtida bostadsplats. Vi kontaktar Tomas Frisk som är informationschef och diskuterar med honom.
 
Julmarknad
Vi behöver personer som kan hjälpa till med praktiska detaljer. Baka, stå ett par timmar i kaféet, känner kanske någon som kan spela under dagen m m.
De som känner för att hjälpa till träffas den 2 november kl 18.30 på Malmgården. Ju fler vi är desto bättre och fortare går det och alla får en liten del att jobba med.

Allaktivitetshus
Annelie (f d Thörnblom) och Agneta Eneroth-Hagström jobbar på en projektrapport som ska vara färdig den 23 november och som ska utmynna i ett medborgarförslag. Här har man med skolan, Hem och Skola, polisen och föräldravandrarna som deltagare i projektet och samarbetspartners.

Snatterier
Det har blivit lugnare och skolan har vidtagit åtgärder som gör att eleverna inte lämnar skolan i så stor omfattning.

Slaget vid Gestrilen
Det är en marknadsgrupp och en planeringsgrupp som är i sin linda men räknar med att ganska snart träffas och komma överens om en marknadsplan.



Tillbaka